Who is she?

Mijn foto
Ondanks mijn leeftijd (41) voel ik me nog steeds een creatief meisje. Zolang ik mij kan herinneren ben ik bezig met het in elkaar prutsen van dingen. Oorbellen, boekjes, kaarten, fotoalbums, schoenendozen, etc. Vorig jaar kocht ik voor het eerst in mijn leven een naaimachine. Ik probeer me momenteel te specialiseren in kekke kitscherige kussens en andere dingen van stof. Een paar van mijn zelfgemaakte spullen liggen sinds kort bij 'Bizaar van Zink en Zilver' te Wolvega. En verder? Ik ben gewoon ik. + = + = + = + = + = + = + = + = + = + = + = + = + = + = + = + = + = + = + = + = + = + = + = + Despite my age (41) I still look upon myself as a creative little girl. As long as I can remember I have kept myself busy with all kinds of creative things, such as making earrings, making decorative boxes out of shoeboxes, making cards and scrapbook-photoalbums. When I turned 40 I bought my first sewingmachine. I try to make kitschy cushions and other stuff out of fabric. Apart from that? I am just me.

zondag 13 december 2009

Quiche à la Dutchess

Men neme:
  • 150 gr gerookte zalm
  • potje spinazie met room (ca. 460 gr)
  • 100 gr geraspte kaas naar keuze
  • 3 eieren
  • pakje slagroom
  • 5 plakjes diepvriesbladerdeeg
  • beetje paneermeel
  • peper
Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien en vet een ronde quicheschaal in, met een doorsnee van ongeveer 24 cm. Bekleed de schaal met het bladerdeeg en prik met een vork wat gaatjes in de bodem. Strooi een heel dun laagje paneermeel op de bodem. Laat dit even rusten, ongeveer een half uurtje. Je bladerdeeg wordt dan een heel stuk knapperiger.
Doe in een kom: spinazie, room, eieren, kaas en een beetje zwarte peper. Meng alles door elkaar. Snij de zalm in reepjes. Roer die er voorzichtig door. Doe deze massa over in de quicheschaal en zet die ongeveer 40 tot 45 minuten in een voorverwarmde oven op 180 C.



2 opmerkingen:

  1. Dit lijkt me ontzettend lekker. Ik ga dit zeker uitproberen.
    Dank je wel voor dit recept!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. We hebben het gisteren gegeten. Het was héérlijk. Deze blijft in mijn receptenmap. Dat is zeker!

    Doedoeg!

    BeantwoordenVerwijderen